Efter 23 bevægelser finder et par deres evigt hjem | Hjem-Forbedring | da.wollereyblog.com

Efter 23 bevægelser finder et par deres evigt hjem



Chills løb op med mine arme, mens jeg så på besætningen, rullede mit smukke gamle hjem, knirkede og stønnede, ud af dens smuldrende stablede sandsten fundament og på skinner opstillet i sidegården. Jeg vidste, at vi måtte hælde et konkret fundament for at redde 1901-huset, men det betød ikke, at jeg måtte lide det. Et par nervepirrende timer senere var det sikkert og forsvarligt på sin midlertidige hvilested. Hvilken lettelse! Min mand, Dennis, der har årtiers erfaring med hjemmeopbygning, havde planlagt alt ud på tommer, så jeg burde have kendt han og besætningen ville få det rigtigt, men det var en skræmmende prøvelse. Denne vidunderlige gamle hus var trods alt min drøm, og jeg kunne virkelig ikke lide at se det opvarmet farligt ud af jorden.

Se, i årevis rangerede jeg min morgen gennem det historiske distrikt i vores bjergby Bozeman, Montana, og forestiller mig hvad interiøret i det 19. og 20. århundrede skal være. Mens visioner fra min egen gamle bungalow dansede i mit hoved, troede jeg aldrig rigtig, at jeg kunne tale Dennis ind i tanken om at "rette op på andres fejl", som han siger. Men efter 23 bevæger sig i løbet af hans 29-årige karriere, lovede han, at det næste valg ville være mit valg. Jeg sprang ved tilbuddet og slog ham afsted for at tur flere gamle huse på markedet.

Læst antal gange: Den renoverede hollandske koloniale revival er røde skodder pop mod nye cedar helvedesild. Porch rækværk og en portico indgang efterligner hjemmet originale træværk.

Humble 1898 Begyndelser



Og da vi så denne nederlandske koloniale revival, vidste vi, at det lige havde det rigtige potentiale. Udenfor havde hjemmet et gambrel tag og unikke forreste veranda buer, stadig intakte. Indvendigt, mens meget var blevet fjernet over tid, forblev nogle stykker af karakter, som push-knappen lys switche. Jeg elskede også husets historie. Det blev bygget til en underholdende kvindelig musikprofessor ved århundredeskiftet fra en $ 5 arkitektonisk plan fra Ladies 'Home Journal. Hun finansierede det med musik lektionsgebyrer.

Læst antal gange: Boligejerne fandt denne 1898 Ladies 'Home Journal annonce, der byder på planerne for deres hus. Omkostninger til at bygge det på det tidspunkt: $ 1.500 til $ 1.750.

Gamle huse kommer med problemer





Som med ethvert gammelt hus havde det nogle problemer. Flere familier havde besat hjemmet, og det viste sig: Porches blev lukket, billedvinduer blev tilføjet, og et sprøjt-på-cottage-cheeselike konserveringsmiddel, der blev solgt af Sears i begyndelsen af ​​1970'erne indkapslede cedertapskæringen og havde revner der løber igennem den. Interiør trim var også blevet ændret, og de fleste af de faste fem-dørs døre var blevet skåret til at passe væg-til-væg tæppe. Kort sagt, det havde brug for masser af arbejde.

Huset havde 1.440 kvadratmeter boligareal plus en stor veranda, men det manglede nogle moderne bekvemmeligheder, nemlig et hjemmekontor, vaskerum og håndværk. Da ejendommen dækkede tre bypartier, besluttede vi at tilføje videre. Mens vi ikke kunne være purister, ønskede vi at få alle nye detaljer til at se så gammel ud som muligt.

Læst antal gange: Med sit beadboardloft, undergrundsfliser og trægulv betaler det farverige køkken hyldest til 1920'erne.

Et år vent før renovering





Fra starten begyndte Dennis og jeg at undersøge måder at tilføje historisk passende charme til stedet. Vi samlede klæbende bemærkede stakke af magasiner til reference, rive de billeder, vi virkelig kunne lide. Jeg vidste allerede, at jeg ønskede at vende en ovenpå børnehave i et walk-in closet og mester bad med to piedestal dræn, en klo-foot badekar og salvie-grønne vægge-ligesom en jeg havde set i september 2003 udgave af. Men vi ventede og boede i huset i et år, før vi besluttede, hvor stor en remodel vi ønskede at tage på. God ting også. På den tid oplevede vi fuldt ud husets utilstrækkelige isolering, tvivlsomme ledninger, gamle VVS-og ja det smuldrende fundament, der havde forladt gulvene skævt og måtte udskiftes.

Læst antal gange: En klo-fod tøfler karbad er beliggende i et hjørne af det nye mester bad.

Historiske undtagelser for bekvemmelighed





Vi besluttede at tage tid væk fra vores specialbyggede forretning, hvor vi begge styrer projekter, for at gøre ombygningen til vores heltidsjob. Vi udarbejdede omhyggeligt grundplaner og specifikationer, der holder højde for energieffektivitet som en høj prioritet. Det indebar at tilføje sprøjtet urethanisolering, strålevarme, dobbeltrude vinduer og lavstrøm toiletter. På første sal besluttede vi også at tilføje en portico indgang og et pulver værelse og åbne køkkenet til spisestue og stuer. Den sidste beslutning var ikke historisk korrekt, men den passer til vores livsstil og tillod os at bruge den oprindelige stuepladschimney jagten for at tilføje en centralt placeret pejs.

Læst antal gange: En smuk pejs opvarmer stuen. Den mahogni mantel og keramiske fliser surround var baseret på funktioner findes i nabohuse og håndlavede af lokale håndværkere. Den foldende rocker rejste med overdækket vogn til Nebraska med Debbie's bedsteemor.

En skruenøgle i planerne





Vi havde været så bevidste med vores planlægning, vi troede, vi havde forberedt på alt, men huset havde selvfølgelig stadig nogle overraskelser i butikken. Mens vi forberedte det på at blive flyttet, fandt vi asbest på loftsrummet og de tilhørende vægge af et magert skur; fjerne det var en forhindring, vi vidste kun kunne behandles af fagfolk. Heldigvis kunne vi få mændene i hvide dragter der inden for to uger. Det er lidt mærkeligt, jeg må sige, for at se dit hjem til en hazmat zone, komplet med et lille telt udenfor til brusebad.

Dennis og jeg begyndte straks at slække husets interiør mens det sad i sidegården. Vi var enige om i starten at tage demoen ud, men jeg vidste virkelig ikke hvad jeg kom ind på. Det var varmt, muggy arbejde, og jeg hadede iført en åndedrætsværn. Jeg var også ikke så glad for at skulle plukke ud hundreder af negle fra de originale granuler, som vi opdagede efter at have slået et lag af ny eg, der var blevet lagt over dem. Jeg tilbragte en god uge kravle på tværs af første sal med en kuglestang, grønne knæpuder fastgjort. Heldigvis tog Dennis sig af det meste af den tunge trækning, mens jeg skubbet snavs i spande.

Læst antal gange: En antik eg kommode sidder mellem to piedestal dræn, der giver opbevaring for toiletartikler og ekstra håndklæder.

Bor i garagen





Vi forsøgte at genbruge, sælge eller give væk så meget som muligt, da ingen af ​​os plejede at se gode materialer affald væk i en losseplads. Tilbuddet om "gratis" hentet nogle hjælp til at fjerne carport, terrassedækslet og markiser. Dennis slog også flere pallets værdi af sandstensklader fra det gamle fundament til genbrug i den nye kælderens vinduebrønde. Til sidst slæbte vi otte tons lath, gips, gipsvæg, ledninger og rørledninger. Endelig fejrede vi med det, der var gjort og det nye fundament, huset tilbage til dets oprindelige beliggenhed.

Det var dog en kortvarig fest, da vi var nødt til at komme i gang med tilføjelsen. I flere måneder havde vi boet i en afskallet garage med ladestue, vi havde bygget i baghaven, før vi startede hovedbygningen. Mens den 22-til-24-fods struktur holdt vores essentials-seng, skrivebord, bord og fornyet køkkenliv var der ved at blive klaustrofobisk. Vi havde sat i et halv bad, men Dennis og jeg måtte lave daglige vandreture til det lokale gym til brusebad. Og mens vi formåede at dampe grøntsager på en varm plade og varme op de fleste måltider i mikrobølgeovnen, så jeg frem til at have brug for et fuldt udstyret køkken igen. Dennis var også ivrig efter at vise, at han kunne gøre alt det indrammede tømrerarbejde og sidde sig selv. Selvfølgelig var det nødvendigt at få flere nye højkvalitetsværktøj, som var en nødvendig prioritet!

Læst antal gange: Parret tager en velfortjent hvile. Paver patio sidder bag låve-stil garagen, hvor parret boede under renoveringen.

Forbrug af projekter





Dennis byggede nye gambrel-formede trusser på stedet og lagde specialmalet interiør trim og paneler. Sammen installerede vi nyt egetræslankegulv. Jeg har i mellemtiden brugt timer til at lave onlineforskning og nå ud til lokale leverandører for at finde Heartland apparater til vores køkken fra 1920-tallet og de rigtige lister til at klæde stuen. Dette var den sjove del, der gjorde alt, hvad der er så uhyggeligt demo, det værd! Da projekterne forbruges vores dage og nætter, besluttede vi at forlade det indre maleri og farvning til fagfolk.

Kun 16 måneder efter, at hele processen startede, kunne vi endelig tage vores ejendele ud af lageret. Ombygning af dette sted viste sig at være meget hårdere end jeg først havde forestillet mig, men at være i stand til at omslutte dig selv med frugterne af dit arbejde er givende - ud over beskrivelsen. Vi planlægger officielt at blive gammel i dette hjem. Ikke flere bevægelser. Alle de gamle emballagekasser er gået til genbrug.

Læst antal gange: Gammeldags hortensiaer, dogwoods, roser og lilla farver omgiver verandaen og det nye hegn. En gated garden arch fører nu til baghaven.

Grundplan: Første sal





Tilføjelse på siden af ​​huset gav plads til et nyt håndværk område, vaskeri og kontor.

Grundplan: Anden etage





Homeowner tip: "Organiser sider, der er revet fra magasiner i tre-ring bindemidler faneret efter emne. På den måde vil du vide, hvor du finder dem, og hvad du ønskede at replikere." -Dennis Stoner, Bozeman, Mont.

Hvad vi gjorde: Tid og penge brugt





Renoveret og udvidet en 1901 hollandsk koloniale genoplivning.

Tidsramme: 16 måneder

Hvor vi reddede: Genanvendelse af så mange af de gamle byggematerialer som muligt, såsom genbrug af grundsten i kældervinduet brønde.

Hvor vi splurged: Reproduktion VVS inventar, ligesom vintage karbad med sølvmalede klo-fødder og belysning.

Læst antal gange: Boligejer Debbie Stoner nyder negle ud af hjemmets originale etager.

Hvad vi gjorde: Udfordringer





Hvad vi ville gøre anderledes: Ikke noget! Jeg tror, ​​vi gjorde alt ret stort set den måde, vi havde brug for.

Vores største udfordring: Holde vores helbred, sikkerhed og sanselighed under et så stort projekt.

Hvordan har vi løst det: Ved at bygge en lille opbevaringskasse med en halv bad først, så vi kunne lejre derude under renoveringen.

Læst antal gange: Boligejer Dennis Stoner installerer vejrfladen på den nye garage.

Mere i før og efter





Chunky lister, brede planke gulvbrædder, beadboard lofter og steder at stash legetøj: Hvordan dette kolonistil hus ...

Forrige Artikel

Sådan installeres en Lincrusta Wainscot

Næste Artikel

Sådan omdannes en reddet urn til en havefontæne