Oprettelse af et klassisk køkken | Hjem-Forbedring | da.wollereyblog.com

Oprettelse af et klassisk køkken



Lev i et hus i et stykke tid, og ting der først virkede fint, kan begynde at gratulere. Don og Gail Souter tilbragte et årti i deres 1960'ers split-niveau i Toronto, før de besluttede at deres dysfunktionelle landstil køkken - med sin ulige buede ø, der hemmed i kokken - måtte gå. "Jeg ønskede et rum med bedre strømning," siger Gail, "og en der ville inspirere mig til at lave mad."

Læst antal gange: Køkkenet havde en landlig atmosfære og en buet ø, der ikke passer til boligejerens smag.

Klassisk opdatering



Indtast designer Laura Stein, der drog den ubehagelige ø og en kort væg af kabinet til fordel for en mørkfarvet centerpiece ø med en anden vask, en mikrobølgeovn til snacking børnebørn og plads til tre. Lige over det fremhæver tre dramatiske vedhængslys det skrånende loft, som Stein gav en panelbehandling. Hvide kabinetter i indbygget panel ringer i rummet, og en håndlavet flise ryggsplash tilføjer en dejlig blå nuance.

Med to vægge nu åbne og et sofistikeret køkken designet til at ses fra alle vinkler, kunne parret ikke være lykkeligere. Gail siger: "Jeg kan ikke fortælle dig, hvor ofte min mand siger, at han elsker dette hus, og det har han aldrig sagt før!"

Læst antal gange: Custom touches som et panelet loft, oversize belysning og håndlavede fliser giver enkle hvide kabinet et nyt udseende.

Skabe: Bloomsbury Fine Cabinetry
Vedhæng lys: Restaurering Hardware

Dramatisk farve





For at fremhæve det dramatiske loft anvendte designeren fliser, oversize crown lister og maling for at trække øjet op.

Maling: Benjamin Moore's Revere Tin

Koordinerende træk





Olie-gnidte bronze trækker ekko i jern-look vedhæng lys; kombinere dem med krombeslag og rustfrit stål apparater gør det muligt for en moderne blanding.

Træk: Lee Valley

Håndmalet kabinet





Skræddersyet kabinet blev håndmalet snarere end sprøjtet, for at tilføje tekstural varme; En indbygget vincubby lagrer pænt op til 10 flasker.

Skabe: Bloomsbury Fine Cabinetry

Homeowner tip: "Planlæg det, du skal sætte i hvert skab tidligt i designprocessen, så du ved, at det vil fungere efter dine behov ned ad vejen." -Gail Souter, Toronto

Økontrast





Den mørkfarvede ø tilbyder en elegant kontrast til det hvide kabinet. En prep-vask, der ligger lige over en indbygget kompostbakke, er praktisk til bagning med børnebørnene eller til hakning af grøntsager.

Barstole: Stol Kilde
Køleskab og opvaskemaskine: Kenmore

Custom Hood





Korrekt udluftning af det nye toovnsområde krævede alle nye kanaler, men den tilpassede hætte er et dramatisk fokuspunkt i lokalet og viser et stort sving af backsplash.

Område: Kenmore

Accented Backsplash





Bruntfarvet grout accentuerer divots i de håndlavede blå-glaserede fliser.

Flise: Vandværk
Granit bordplade: Olympia Tile

Gulvplaner: Før



En uhyggelig ø skåret køkkenet væk fra resten af ​​den åbne planløsning

Gulvplaner: Efter



Åbning af en anden væg og erstatning og omorientering af øen forbedrer trafikstrømmen

1. Sæt ordentligt udluftning til en ny rækkehætte og højere skabe, der passer op med vinduernes toppe.
2. Flytede køleskabet og tog væggen bagved for at åbne pladsen.
3. Tilføjet et højt spisebord ved siden af ​​det flyttede køleskab, der udvider køkkenets fodaftryk med 3 fod.
4. Bygget en ny center ø med mikrobølgeovn og en prep vask til ekstra arbejdsområde plus afslappet siddepladser.
5. Klædt på en nu fritstående post med paneldetaljer, så det ligner en traditionel kolonne.

Mere i køkkener og før og efter





Med deres første store DIY-projekt forvandler et par et trangt kogeplads ind i hjertet af hjemmet

Forrige Artikel

Rengøringsmarmor

Næste Artikel

Vedligeholdelse uden hovedpine